Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, April 27, 2015

Video Tengku Zaqif Dengan Telur Ayam #Hati Perempuan Episod 17

♥ Assalamualaikum ♥

Video Tengku Zaqif Dengan Telur Ayam #Hati Perempuan Episod 17

Rasa lucu pula dengan tajuk cik akak kan. Serius ini adalah scene dalam drama Hati Perempuan Episod 17. Apalah angah niw...memang lucu dia dengan gaya sekali buat telur ayam macam tu.....kiranya nak gimik kan tengku zaril dan yuhanis..hahaha..

Jom layan video angah dengan telur ayam dulu SINI

Petang ini Hati Perempuan Episod 17

‪#‎HatiPerempuan‬ EPISOD 17
Sinopsis Hati Perempuan Episod 17
Tg. Amalin dengan yakin mengatakan yang itu adalah Tg. Zaril dan kononnya sudah tak sanggup lagi nak lihat Yuhanis kena tipu dengan suaminya sendiri. Walau bagaimanapun, Yuhanis memendam semua itu dari pengetahuan suaminya. Namun, sikapnya yang dingin buat Tg. Zaril pening kepala dan kadang-kala hampir mencabarnya.

Syed Amar kelihatan tidak senang dan menggesa Tg. Zaril membawa Yuhanis bercuti untuk menghilangkan tekanan. Perkara yang sama turut dinasihatkan oleh doktor yang merawat Yuhanis yang bimbang kerana keadaan kandungannya yang nampak tidak seperti biasa, sehingga doktor terpaksa membekalkan vitamin tambahan untuk Yuhanis.

Ketiadaan Tg. Zaril, meninggalkan tanggung jawab mengurus syarikat kepada Tg. Zaqif. Malah dia perlu mengadakan sidang akhbar untuk memaklumkan keadaan semasa projek-projek syarikatnya dan tentang Tg. Zaril. Dengan tak disangka, persoalan tentang karakter calon isterinya turut disingkap wartawan. “Saya nak wanita seperti bonda dan kakak ipar saya yang menerima saya seadanya”, jawabnya yakin.
Bersambung...

3 comments:

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN