Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, April 27, 2015

Mawar Rashid Peserta Dewi Remaja 2014/2015 Dikecam Hebat Gara-Gara Tak Tahu Maksud GST

♥ Assalamualaikum ♥

Mawar Rashid Peserta Dewi Remaja 2014/2015 Dikecam Hebat Gara-Gara Tak Tahu Maksud GST

Baru jadi peserta finalis 20 Dewi Remaja 2014/2015 , mawar rashid dah dikecam hebat oleh rakyat Malaysia dan rakan artis. Terbaru pelakon Sharnaaz Ahmad memberi komen yang agak negetif kepada finalis ini. Antara komen terbaru pelakon Sharnaaz Ahmad SINI.



"Pelajaran dan tugasan di kolej serta aktiviti saya yang padat setiap hari membuatkan diri ini lalai mengenai isu semasa. Mungkin ada yang di luar sana yang sebaya dengan saya juga tidak tahu apa itu GST. Saya belajar daripada kesilapan dan insya-Allah akan lebih membuka minda mengenai isu semasa. Saya minta maaf sekali lagi dan ambil setiap kritikan dan teguran untuk memperbaiki diri menjadi lebih baik," katanya.

Selanjutnya di : SINI

7 comments:

  1. masa tgk video tu pon ssh nak ckp ntk mawar ni sbb kdg2 kita pon ade bende yg tau dan ade bnde yg kite tk tau. But yg sedihnye bila gst adlh isu yg plg hangat diperkatakan.. so bagaimana mawar tidak ketahuinya. Bukan host tnye details gst itu apa dan kite pon tk khatam lg tp host just tnye gst stand for what. Itu sangat memalukan actually tp mawar bgs.. die take a good action dgn mengaku kesilapan diri dan mohon maaf. Di situ kemarahan org pon reda sedikit. Just next time mawar kene lbh alert dgn isu semasa. All the best mawar. :) *cx tk ikuti pon dewi remaja ni tp disebabkan video dia di interview mnjd top.. so cx pon tertengok. Hehe

    ReplyDelete
  2. mgkn jenis dia mmg tak nak ambik tau dan just bayar je selagi perlu...huhuhu...xpela...sama-sama la kita belajar lagi :)

    ReplyDelete
  3. ada jugak tgk kat youtube pagi td hehe.

    akak ditag di sini http://memburucintamu.blogspot.com/2015/04/segmen-kata-kata-semangat-dari-awak.html

    ReplyDelete
  4. cik nor pon kadang blur pasal gst ni..huhu

    ReplyDelete
  5. Cantik juga ye si Mawar ni .. dah ada orang punya ke ehh? Lalalala.. ada FB?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...yang dah berpunya tu bro kena tanya mawar sendiri..haha
      Kalau tak cantik tak boleh masuk icon dewi remaja lah bro..kiki

      Delete
  6. dia memang tak ambil tahu pasal isu semasa agaknyaa

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN