Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Saturday, April 11, 2015

Kini Tinggal 21 Lagi Status On Going # CPUV NUFFNANG

♥ Assalamualaikum ♥

Kini Tinggal 21 Lagi Status On Going

Hilang satu masuk lagi satu. Alhamdulillah tak putus-putus cpuv nuffnang blog cik akak. Blog korang pun apa kurangnya. Mungkin lebih banyak dari cik akak.

Sejak dua menjak ini...alhamdulillah syukur sangat-sangat. Ramai juga blogger yang membantu cik akak klik iklan. Income nuffnang pun sama juga...Alhamdulillah makin menaik je....

21 lagi status on going...InsyaAllah ada rezeki lebih boleh tambah dua tiga ringgit kan...

Inilah cpuv yang masih berbaki di akaun nuffnang cik akak....alhamdulilah...sekarang nie cik akak tengah kumpul earning...dah cukup baru lah cik akak cash out...

3 comments:

  1. fuiyoh! memang mabeles ni. tahniah ;)

    ReplyDelete
  2. Byknya Kak..jelesnya.lya satu pun x da cpuv masuk.nak update blog pun trasa mls Sgt dah

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN