Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Sunday, April 19, 2015

Hafreez Adam Seorang Penulis Blog

♥ Assalamualaikum ♥

Hafreez Adam Seorang Penulis Blog

Asyiklah anak dara mak indah ini. Asyik-asyik google je info tentang mamat ni. Boleh naik pula entri lama cik akak. Naik lah pageview blog cik akak lepas nie gara-gara keyword Hafreez Adam. 

Sebenarnya pelakon Hafreez Adam ini adalah salah seorang penulis blog juga. Boleh je terjah link SINI. Nah tu lah link blog pelakon Hafreez Adam.

Popular melalui drama Bila Hati Berbicara. Dan kini drama Hati Perempuan. 


7 comments:

  1. Baru tau dia blogger..heheh...tp lakonan dia boleh2 jugak lah,

    ReplyDelete
  2. Dia blakon tak brapa best sgt ,, pelakon baru ke ek?

    ReplyDelete
  3. hehehe boleh singgah blog tu w.pun sy xminat artis

    ReplyDelete
  4. sy lagi suka dia dari tengku zaril dalam drama hati perempuan sebab dia kacak ! kahkah.

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN