Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Saturday, April 11, 2015

Calon Bakal Cikgu Semuanya Kacak

♥ Assalamualaikum ♥

Calon Bakal Cikgu Semuanya Kacak.

Ini ah..kalau mengedit gambar memang rakyat Malaysia tetap nombor satu. Bukan sehari dua kita tengok di laman sosial facebook. Tapi hampir tiap hari. Nampak gayanya memang orang Malaysia ini memang kreatif...Satu lagi yang hangat kat Malaysia ialah Aksi tiru macam saya..haha....memang sangat kreatif...Kalau lah ada anugerah. Pastinya naik lah nama geng-geng kreatif ni...

Adeh siap edit gambar jadi macam nie...kalau lah mereka ni jadi cikgu betul-betul kompem cik akak mahu belajar balik..hahaha...nasib baik lah mereka bukan calon cikgu....Muka manyak hensem ma.....gua cair eh..hahaha...

Kan dah agak........ini gambar semalam cik akak tengok...hari ini keluar pula gambar cikgu perempuan....yang tu cik akak tak sempat screen shot....yang ini je cik akak sempat...sebab screen shot dari member facebook cik akak...

Lepas ini kena ada anugerah pengikhtirafan bagi mereka yang suka mengedit...hihi..gelak cik akak tengok...

3 comments:

  1. Satu je kurang dlm tu. Cikgu Agama Islam tak ada. Kalau ada lg bgus..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu dik..dia terlepas pandang waktu mengedit..hahaha..

      Delete
  2. Utk cikgu sains x da plak hihi

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN