Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, April 17, 2015

Blog Sengaja Dibiarkan Tanpa Entri

♥ Assalamualaikum ♥

Blog Sengaja Dibiarkan Tanpa Entri

Hari ini memang sengaja cik akak biarkan blog cik akak tanpa entri. Sebab cik akak sengaja tengok pageview harian blog tanpa sebarang entri. Ini lah untung kalau guna template yang mesra SEO. Kita boleh tengok prestasi blog kita sendiri.

Nampak blog cik akak ni ada kekuatan dan pengunjung berhantu kot..haha....alhamdulillah tak update pun boleh lepas angka tu.

Rindu rasanya nak berceloteh di blog sendiri....komen cik akak di blog anda tidak ada buat masa ini...faham-faham je lah..kiki



Tepat jam 10.30 malam. Cik akak screen shot lagi sekali. Alhamdulillah dah capai 10K. Terima kasih kepada semua pengunjung blog cik akak. 

7 comments:

  1. wow dasyat gilaabravo.. cik akak . Tahniah.

    ReplyDelete
  2. wah banyak masuk ya..iklan banner pun dah besar ya

    ReplyDelete
  3. Salam. Berapa post dah cik akak, blog ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak lah banyak post simple je. Tak larak nak post panjang2. Adalah 3 ribu kot termasuk video kontent....

      Delete
  4. Mcm mna blh dpt smpai mcm tu Kak, tabik kat akak

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN