Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, April 8, 2015

Berjaya Juga Letak Iklan Nuffnang Bawah Entri

♥ Assalamualaikum ♥

Berjaya Juga Letak Iklan Nuffnang Bawah Entri

Memang sukar kalau kita tak pandai membaca kodding html. Cik akak salah seorangnya..haha...bukan buta mata ok. Tapi tak tahu menahu soal kod hmtl tu...Tapi gigih juga nak menolong kawan cik akak letak iklan Nuffnang di setiap sudut.

Guna macam tutorial macam tidak menjadi. Guna Ctrl f pun tak jumpa juga. Adeh....lepas tu cari je kod post...last-last jumpa...Alahai bertuah kalau menjadi..Seronok lah cik akak sebab percubaan pertama menjadi.

Kalau sesiapa nak minta tolong cik akak letak iklan nuffnang...komen je entri ini..nanti cik akak tolong. Tak perlu risau sebab tak berbayar...free punya servis sebab cik akak tak amalkan GST...hahaha


Macam nie lah iklan nuffnang yang cik akak maksudkan. Boleh google je tutorial sebab melambak je. 

Hubungi Cik akak : SINI

8 comments:

  1. nk jugak letak.dok cuba byk kali x penah jadi...sobbb...sobbbbsss

    email sy zainab.manshor@philips.com

    ReplyDelete
  2. bab coding ni memang zero lah cik akak...risau dok kacau,jadi huru hara jadinya kan..

    ReplyDelete
  3. waaa..
    makin bnyak ler tabung nuff cik akak lepas nie.

    ReplyDelete
  4. saya berjaya letak tapi tak tahu la betoi ka idok. hahahhaa

    ReplyDelete
  5. cuba cari untuk letak tengah artikel guna wordpress tak berjaya..huhu

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN