Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, March 17, 2015

Semak SEO Blog

♥ Assalamualaikum ♥


Semak SEO Blog. 

Dah berapa hari blog bertukar wajah. Baru hari ini sempat nak menyemak SEO Blog. Alhamdulillah berjaya juga dia berubah ke angka yang amat baik...kini usaha gigih nak naikkan sampai 100% score.

Walaupun cik akak masih belajar macam mana nak naikkan lagi score tu....kalau nak semak juga...boleh klik link INI.

Pentingnya Semak SEO Blog Anda. 


Penting ke semak SEO Blog. Bagi cik akak penting lah...sebab cik akak suka bila entri cik akak berada di page pertama carian google...haha....bukan nak menunjuk atau bertalam-talam riak..tapi seronok sebab dapat berkongsi cerita..haha...

Eleh kalau setakat entri merapu...mana boleh masuk ranking teratas kan..haha...




10 comments:

  1. Assalammualaikum... naomie,

    tahniah semoga terus sukses selalu dalam apa jua dalam berblog...

    mselim3

    ReplyDelete
  2. Untuk pembelanjaran SEO blogspot, saya cadangkan ke http://ask.mybloggertricks.com/

    Di sana forum perbincangan yang best pasal blogspot. Insya-Allah boleh tambah ilmu.

    ReplyDelete
  3. Blog lya x layak lgi hihi, tpi try cek gak la kihkih

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN