Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Sunday, March 8, 2015

Semak SEO Blog

♥ Assalamualaikum ♥
Semak SEO Blog. Apa yang penting sangat SEO blog ini cik akak. Mestilah penting...tak kan korang tak nak blog korang jadi rujukan pembaca di luar sana....kalau teknik SEO menjadi...Nampak blog kita akan jadi pilihan....

SEO apa pula cik akak..SEO bermaksud seorang ego orangnya..hahaha..boleh layan ke cik akak korang nie...haha...

Mengikut kefahaman cik akak...SEO ini upama akar tunjang kepada pokok pangkal entri kita..bak kata sifu-sifu otai...entri yang kita tulis berada di page pertama carian google....gitu lah yang cik akak faham lah..

Cik akak nie sebenarnya dari dulu sampai sekarang..memang tak faham sangat seo blog ini..asal menjadi je...elok lagi lah tu..haha..

Kalau setakat blog macam diari harian macam blog cik akak nie....mana boleh naik entri di page pertama..lama lagi nak tunggu naik.....

Kebiasaan blog yang tahap SEO yang tinggi...Mestilah blog yang ada informasi terkini.....

Jangan pula tak cuba pancing seo nie...menjadi kalau kena dengan caranya.....tak percaya..belajar kalau nak....SEO nie kita tak boleh belajar untuk sehari dua...tapi sepanjang masa anda jadi blogger...

Semak SEO Blog.....Semak SEO Blog...tak de benda lain ke nak bebal ye cik akak...haha..

Semak SEO Blog ini penting tau....Di mana kita boleh tahu sejauh mana kemampuan dan kekuatan blog kita....alang dah menulis blog...apa kata kita belajar satu persatu....biarpun tak berapa faham..tapi lama kelamaan...kita pastinya boleh jadi hebat macam sifu-sifu otai..

Jesteru itu, kalau nak semak...korang boleh singgah link  INI dan INI

Jom kita tengok SEO Blog cik akak


Gambar pertama ini guna pautan link yang pertama tu...Nampaknya cik akak pula gigih lagi nie..hihi..

Gambar kedua ini guna pautan link kedua....yang ini biasa cik akak guna untuk Semak SEO Blog.


7 comments:

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN