Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Thursday, March 26, 2015

Running Man Berkampung Di Bakun, Kapit Sarawak

♥ Assalamualaikum ♥

Running Man Berkampung Di Bakun, Kapit Sarawak

Aie sejak bila cik akak mengikuti perkembangan Running Man. Hahaha.....sejak terjebak dengan rancangan ini. Memang serius cik akak dah jatuh cinta dengan watak-watak mereka. Macam-macam ada.

Perkabaran teebaru, Running Man bakal berkampung di bakun, kapit Sarawak. Adakah perkhabaran ini betul ke tidak...kita tunggu je...
Lokasi yang memang mencabar....lepas ni boleh cuba naik bot laju...hahaha...sungai rajang ada buaya....huhu

Kalau betul-betul, kompem penuh jeti sibu dan kapit gara-gara nak tengok pelakon-pelakon comel tu...kiki...


7 comments:

  1. Kalau stay kat Sarawak comfirm SR dah tengok dorang shooting. Hehe

    ReplyDelete
  2. Wah....bila dah hot star kat situ secara x langsung promosi malaysia kan...bagus betul...

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN