Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, March 31, 2015

Perhatian Dan Makluman Buat Semua Blogger Yang Pernah Join Segmen, Giveaway Dan Mini Giveaway Anjuran Blogger Cik Akak

♥ Assalamualaikum ♥
Perhatian Dan Makluman Buat Semua Blogger Yang Pernah Join Segmen, Giveaway Dan Mini Giveaway Anjuran Blogger Cik Akak. Sebenarnya ini lah satu cara cik akak nak dapatkan kembali alamat bagi blogger yang menang apa saja segmen atau giveaway yang pernah cik akak anjurkan...

Takut cik akak terlepas pandang atau tak bagi lagi hadiah yang pernah dijanjikan...

Sebarang kesulitan cik akak memohon maaf....cik akak harap blogger jangan segan nak menuntut hadiah pernah dijanjikan...

Antara segmen yang pernah cik akak anjurkan. 

SINI , SINI , SINI , SINI , SINI , SINI  , SINI

Masih banyak lagi segmen cik akak anjurkan..nanti cik akak cari balik entri tersebut.. 

18 comments:

  1. sis..share entri ni kat fb..jadi ramai yang baca..

    ReplyDelete
  2. saya pernah dpt hadiah dari cik akak..sebuah novel...tq cik akak yg anggun! tp kalau nak bagi hadiah lagi..silakan..hehehhehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kalau cik akak dah bayar..hihi..
      Tunggu cik akak ada lappy baru kita buat segmen lagi

      Delete
  3. Sy belum pernah join lagi, jadi, bila lg cik akak nk buat GA? ^^. Nk join ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lama dah buat sejak laptop tak de..kiki

      Delete
  4. saya nak coklat cadbury satu kihkihh

    ReplyDelete
  5. Huhuu buat lah GA lagi sis (=
    cik candy pun nak join jugak .

    ReplyDelete
  6. Cik Akak.. nak join GA Cik akak~~
    Jemput la singgah blog saya ya~ http://ainulaqma.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. cik akak, boleh tanya , camne nk letak iklan nuffnang dalam entry ? dh guna tutor dekat internet tapi x menjadi . boleh tolong ?

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum and Hye :)
    Saya sedang mencari sponsor :)
    Tiada syarat dikenakan :)
    Sudi tak nak sponsor? :)
    Sebarang detail bolehlah ke blog saya http://sweethotlovers.blogspot.com/2015/03/pencarian-sponsor-contest-wear-it-right.html :)
    Jika sudi, sila komen di entri tersebut. Syukran jiddan. :)

    ReplyDelete
  9. Lya prnh dpt dah hadiah dri cik akak..tq ya kak

    ReplyDelete
  10. Akak x pernah menang apa2 lagi hadiah dari segmen cik akak...x pernah join segmen pun kot dari cik akak...tp akak ni kalau x dapat hadiah xde la nak pi canang kat social media kan....mintak2 dijauhkanlah tabiat memalukan orang tu....sabar jer la cik akak...

    ReplyDelete
  11. Assalammualaikum... naomie,

    takper teruskan berblog... janji hati kental dan bersemangat k...

    mselim3

    pls: keep blogging...

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN