Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, March 3, 2015

Oh Nak BE @ CPUV Nuffnang !! Perlu Rajin Update Kaji Selidik [Survey] Nuffnang

♥ Assalamualaikum ♥
Oh Nak BE @ CPUV Nuffnang !! Perlu Rajin Update Kaji Selidik [Survey] Nuffnang. Gara-gara cik akak lama dah tak dapat BE@CPUV NUFFNANG. Apa lagi cik akak terus hantar tiket kepada admin nuffnang..

Kalau dah hantar tiket...bukan boleh percaya cik akak nie..hahaha..ayat poyo je keluar..cik akak malas nak berkiasan eh....senang lagi cakap apa yang kita nak cakap..haha..

Eh...eh....tak malu ke..haha...nak malu apa...cik akak cakap betul apa yang nak cik akak sampaikan...hihi..
Segan malu kena tolak tepi..kiki..bukan depa kenal cik akak pun..

Blogger jangan terkejut pula dengan soalan yang cik akak ajukan kepada pihak admin nuffnang..kiki....

Soalan poyo cik akak....mendapat sambutan hangat dengan jawapan yang memang detail 100%. Nak korang tak payah takut nak suarakan hasrat hati korang...kiki....cik akak nie memang jenis tak tahu malu kalau nak bertanya...bukan kita buat perkara tak elok kan..



Admin nuffnang memang serius dan bertanggungjawab..haha....eh..eh...depa jawab soalan poyo cik akak dengan penuh penerangan yang panjang lebar....habis je muka surat borang jawapan tu kan..

Kalau nak BE@ CPUV NUFFNANG....kenalah rajin update survey nuffnang...macam cik akak...cik akak klik je mana-mana yang patut..haha....lepas tu submit je.....nah....nah...pagi ini semak akaun nuffnang.....

Yahoo.com.my.....cik akak dapat lah seketul BE@CPUV NUFFNANG.. cuba lah korang rajin update survey nuffnang tu....lepas update entri...singgah lah pantau akaun nuffnang anda...

Korang tak cemburu ke cik akak dapat BE@CPUV NUFFNANG terbaru...ini lah hasil pertama cik akak untuk bulan Mac 2015....semoga ini menjadi permulaan rezeki blog cik akak...

Kalau cik akak dapat....semestinya korang pun dapat juga kan...kiki..
Pergi semak akaun nuffnang....

Tips nie cik akak kongsikan buat blogger baru yang masih berjinak-jinak dengan nuffnang...

Boleh cuba cara poyo cik akak korang nie...


Tagline cik akak untuk pagi ini....

"Rezeki tak kan bergolek dengan sendirinya kalau bukan dengan nawaitu yang ikhlas"

8 comments:

  1. huk huk dah buat dah nak dekat 10 kali, setengah ketul pun x dpt cik akak...hik hik :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..setengah ketul...
      Biasa lah ibu

      Delete
  2. oh...macam tu ka...silalah rajin update lepas ni (ingatkan diri sendiri)..hehe. by the way, memang sempoi soklan cik akak tu

    ReplyDelete
  3. zumal pun ada beberapa kali update survey dan lagi satu kita perlu semak keputusan servey tu kemungkinan ada yang menjawab dan menyuarakan pandangan untuk blog kita ^-^

    ReplyDelete
  4. ohiooo baru ku tahuuu hehe. kat mana nak buat survey cik akak?

    ReplyDelete
  5. Lama pulak tak update.. soalan sama je tak reti nak ubah jawapan.. thanks sharing.. :D

    ReplyDelete
  6. pernah satu ketika jeles bila kawan blogger update cpuv masing2 tambah pulak bila dah dapat banyak $$$.. sobb..sobbb.. heee ^_^
    Dekat dihati...

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN