Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, March 3, 2015

Lokasi Letak Iklan Nuffnang Yang Betul Memberi Peluang Dapat BE @ CPUV

♥ Assalamualaikum ♥

Lokasi Letak Iklan Nuffnang Yang Betul Memberi Peluang Dapat BE @ CPUV. Lepas tukar templete blog. Kodding nuffnang memang hilang dan hanya yang tinggal cuma bahagian sidebar ke..hihi..

Apa lagi...kena juga gigih letak iklan tu...cuma bahagian bawah entri je cik akak minta tolong akak kathyRbain. Dia lah yang banyak membantu cik akak kalau ada masalah nuffnang..hihi..

Memandangkan cik akak buta kodding. Cik akak mohonlah bantuan dia.....cakap je...pasti dia akan bantu setakat termampu..

Dah pasang balik nuffnang....hantar tiket kat admin nuffnang..cuma nak sahkan lokasi letak nuffnang tu bersesuaian ke tidak...
Alhamdulillah...bersesuaian dengan syarat yang ditetapkan.
Semak lokasi letak nuffnang anda.

8 comments:

  1. macam mana nak check? hhehehe.mcm mana nak msg?

    ReplyDelete
  2. Macam mana nak tambah koding ye? macam yang Cik candy punya, sebelum nie just letak yang dekat atas aje. plannya nak letak juga kat tepi dan bwh, tapi dah ta reti mcm mane nak cari balik dia punya coding tu. Huhuuu harap ada pencerahan (=

    ReplyDelete
  3. Betul. Lokasi nuffnang ads yang betul akan menambahkan peluang untuk mendapat CPUV dari Nuffnang. Saya setuju! :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah cik akak.. baru perasan template baru.. sempoi & menarik.. :)

    ReplyDelete
  5. Semoga bertambah cpuv & sentiasa murah rezeki... aamiin.. :)

    ReplyDelete
  6. Prasan juga template akak berubah

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN