Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, March 20, 2015

Hebat Penangannya Drama Asam Pedas Untuk Dia

♥ Assalamualaikum ♥

KEYWORDSHITS
asam pedas untuk dia ep 1964
suami sebelah rumah episod 1147
asam pedas untuk dia ep 1146
asam pedas untuk dia episod 1942
lagu tema asam pedas untuk dia42
ost asam pedas untuk dia40
asam pedas untuk dia drama39
asam pedas untuk dia episod 2032
asam pedas untuk dia episod 3 layanjer31
asam pedas untuk dia27
Total410

Hebat Penangannya Drama Asam Pedas Untuk Dia 

Cakap je Drama Asam Pedas Untuk Dia anak sedara cik akak yang umur 4 tahun pun tahu drama ini. Siap suruh si bongsu masak sebegitu lagi. Adeh nampak.tak penangan asam pedasnya..haha...

Tu baru anak sedara cik akak....belum lagi orang besar kan. Siap terjerit-jerit dan feeling sweet depan tv...adeh...tapi cik akak tengok biasa je..haha...tapi hujung minggu mesti tengok..tak mahu nak miss kan...

Nie lah penangan hangat Drama Asam Pedas Untuk Dia. Kat blog kat nuffnang semua memberu hits terbanyak...yang cik akak copy atas tu baru minggu nie je...tak ambil lagi yang terkumpul untuk satu bulan. Ranking Asam Pedas Untuk Dia memang yang paling teratas.

Tinggal 4 episod je lagi kan. Asam Pedas Untuk Dia Episod 21 | Episod 22 bakal menyusul.


6 comments:

  1. Komen saya, ada few pelakon baru dlm cerita ni adalah poyo...jadi tak berapa gemar...hihi

    ReplyDelete
  2. rasanya drama Teman Lelaki Upahan lagi best kerana sarat dengan pengajaran

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN