Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, March 9, 2015

Banyaknya CPUV Nuffnang Blog Cik Akak

♥ Assalamualaikum ♥


Banyaknya CPUV Nuffnang Blog Cik Akak. Syukur sangat-sangat sebab rezeki cpuv nuffnang datang mencurah-curah pula dah...Hari ini dapat 3 cpuv nuffnang yang berbeza...dah masuk tu kembar 3 lagi...Alhamdulillah.....

Entri cik akak hari ini...asyik up je pasal nuffnang...teruja dan seronok tengok banyak yang on going...

Ini ah...cik akak dapat seketul lagi yang baru...hihi..Brigther Smile, Better Company...

Earning masih still kosong...hahaha..cpuv je kemain lagi banyak...ada blogger yang klik..ada lah rezeki cik akak kan...lepas korang klik....tinggal jejak je..kat kotak gossip di sidebar blog cik akak tu...

Alhamdulillah....lepas ni korang rajin-rajin lah updates survey nuffnang....mana tahu melekat satu cpuv nuffnang...
Lepas tu lekat lagi...meriah lah..kiki..

Cik akak nie...teruja tengok earning nuffnang cik akak...tertiba je rasa nak tekan je butang cash out tu....tapi syg juga cik akak...hihi...

Ingat hari tu...nak cash out bulan mei....sebulan tunggu...pertengahan bulan julai dapat cek dari nuffnang...ngam-ngam untuk belanja raya..

InsyaAllah...jika masih rezeki cik akak...

Blogger yang support nuffnang cik akak...,insyaAllah..cik akak support korang balik...jangan lupa tinggalkan jejak..senang cik akak nak mencari...

Terima kasih nuffnang...terima kasih blogger..

6 comments:

  1. Tahniah cik akak.. Rezeki.. Banyak tu kan :)

    ReplyDelete
  2. Banyaknya tapi dah berpisah dengan nuff ni..:(

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah tahniah cik akak... semoga sentiasa dimurahkan rezeki.. aamiin.. :)

    ReplyDelete
  4. kan kak banyak betul cpuv . tapi earning entah naik tak . huhuu . klik2 jugak nuffnang kat sini :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah cik kak hehe nuffnang baik sikit tahun ni kahkah

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN