Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Saturday, February 7, 2015

Tabungan Nuffnang Dah Penuh

♥ Assalamualaikum ♥

TOTAL EARNINGS

RM93.95


Tabungan Nuffnang Dah Penuh. Lepas nie boleh lah cash out..hihi...asyik-asyik ingat nak cash out je kan...

Kali ini cik akak mahu simpan dulu..insyaAllah...tengok lah macam mana...
Bulan februari nie...rezeki cpuv belum masuk lagi..tapi kita doa je yang terbaik...

Status cpuv yang on going hanya tinggal satu lagi...insyaAllah...jika rezeki cik akak lagi...esok.lusa pasti ada yang melekat.

Banyak juga blogger yang tolong cik akak klik iklan nie...terima kasih untuk semua...lepas klik..jangan lupa tinggalkan link di kotak shoutbox cik akak...senang cik akak nak jejak korang balik.

5 comments:

  1. Wah makin meningkat ni.. Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  2. Wah cptnya earning cik akak naik

    ReplyDelete
  3. TAHNIAH kak. kita punya pun dh boleh cash out tp nk taruh dulu. hehe

    btw, dtg klik nuff akak. klau sudi klik lah sy punya. ^^

    ReplyDelete
  4. kasi simpan banyak sikit kak..hehee

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN