Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Sunday, February 1, 2015

Istikharah Cinta Episod 24, Episod 25, Episod 26, Episod 27 Dan Episod 28 [Episod Akhir]

♥ Assalamualaikum ♥

Istikharah Cinta Episod 24, Episod 25, Episod 26, Episod 27 Dan Episod 28 [Episod Akhir].
Geram..geram betul dengan watak yang ditampilkan..haha.sepenuh emosi pula cik akak dengan drama ini.
Tak pe lepas nie pastinya emosi cik akak stabil. Haha..sebab tinggal 5 episod je lagi drama nie..

Lepas nie.....layan tak layan je lagi slot akasia...haha.
Tu lah kata tuan blog...tak pasal ada drama baru...siap lah duduk menanti saat bermulanya drama..

Cik akak memilih juga tengok drama nie..kalau dah ikut dari episod pertama...memang rasa tak best je kalau tak habiskan sampai episod akhir..

Tapi yang cik akak geram drama melayu nie....ending dia adakalanya tak best..haha..

Pertengahan cerita...kemain lagi plot ganas nya...sampai geram pula penonton..jiwa drama sangat kan...

Ada drama yang cik akak nak follow lagi nie...menggantikan drama suamiku encik sotong....Nak tahu ke..hihi...adaptasi novel juga....Novel Isteri Separuh Masa. 

Novel nie cik dah habis dah baca...memang terbaik...rugi tak tengok...kalau berkesempatan...tapi hanya di channel astro je ok...

TONTON FULL EPISOD ISTIKHARAH CINTA 

3 comments:

  1. Betul cik akak..PC tengok pun penuh emosi..stkat ni suamiku encik sotong dengan istikharah cinta memang follow daripada episod 1..hihi..di office pun breakfast ramai ramai..haaa masing masing jadi juri..macam nak terbalik meja..Allahuakbar..geli hati..

    ReplyDelete
  2. Hebat kan penangan istikharah cinta nie kan pc...sampai penonton emosi gitu

    ReplyDelete
  3. tengok jugak ikla n tadi. hahahah. drama semuaaa :)

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN