Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Sunday, February 15, 2015

Baru Sempat Nak Tukar Cover Screen Phone

♥ Assalamualaikum ♥


Baru Sempat Nak Tukar Cover Screen Phone. Adeh nampak sangat kesibukan blogger cik akak. Sampaikan phone sendiri tak terurus...satu tak de masa nak berjimba keluar rumah...
Turun kerja....balik kerja....waktu je orang tengok cik akak keluar rumah. 

Cik akak jenis yang lebih suka duduk rumah je...kat situ yang buat cover screen phone baru nak tukar petang tadi....adeh..adeh....kalau ikut bukan lah mahal sangat plastik lutsinar tu..hahaha..RM10.00 je....hahaha...

Cik akak dah kata...memang susah betul nak tengok cik akak merayau-rayau kat luar rumah.....kalau tak satu tujuan..

Dah berbulan-bulan juga guna smartphone nokia XL nie...tapi bari hari ini sibuk nak tukar...alang-alanh dah keluar rumah beli kain hela untuk kak long...terus je singgah kat kedai yang memang port cik akak berbeli handphone...sebab kedai ini je yang jual 100% original..hihi...

Nampak sangat cik akak memilih bab macam nie kan..sebab cik akak da serasi dengan jurujual kat situ....depa pun layanan best je..hihi..

Dah tukar...teruja pula sayang takut calar malar balik..haha...sebab bukan senang nak tengok phone cik akak screen bersinar umpama cermin..hahaha.....ganas sangat kan...tak ambil berat soal phone....
Asal boleh guna je dah elok..hahaha...adeh..adeh....kekadang berdebu...hahaha..

Teringat je kat makcik kilang dulu..salu je cakap macam nie...harap muka je cantik...tapi...tak pandai nak jaga harta benda sendiri...adeh...adeh....


6 comments:

  1. cover skrin penting cik akak. takut calar. hehe

    ReplyDelete
  2. biasa la...dgn ank2 lagi dok baling je anset nye..huhu

    ReplyDelete
  3. samalh ngan nad..kalau malas nak keluar rumah memang satu pun tak menjadik..haha

    ReplyDelete
  4. Hahaha,.tmbh2 lau ada anak2.. Nak npk cover skrin sentiasa bersinar tue mmg xla,.'forensik tgk pun confirm pening banyak sgt cap jari,ada kecik besar ada mcm2 stail hahaha:-)

    ReplyDelete
  5. Hahaha,.tmbh2 lau ada anak2.. Nak npk cover skrin sentiasa bersinar tue mmg xla,.'forensik tgk pun confirm pening banyak sgt cap jari,ada kecik besar ada mcm2 stail hahaha:-)

    ReplyDelete
  6. kalau dah sibuk memang benda benda kecik terlupa nak buat ^^

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN