Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, February 2, 2015

Apa Yang Menarik Dan Popular Di Blog Cik Akak

♥ Assalamualaikum ♥

EntryPageviews
1373
1117
818
554
481

Apa Yang Menarik Dan Popular Di Blog Cik Akak. Tak de yang menarik pun saja je bagi tajuk gempak. Kira-kira nak raih pengunjung blog lah kononnya..tapi memang tak boleh juga cara nie...haha

Setiap blog ada kekuatan dia tersendiri....blog cik akak kekuatan hanya pada drama tv sahaja...terus terang blog cik akak bukan blog yang memaparkan 100% drama tv...tapi apa yang cik akak minat dah suka sahaja...blog peribadi memang tak kan lari dari hobi dan minat kan.

Sepertimana yang korang tahu...cik akak bukanlah blogger sepenuh masa..ada masa baru nak updates blog..tak de masa kita tunggu malam je...masa blogwalking memang terhad. Tu pasal tak semua blog cik akak tinggalkan jejak.


EntryPageviews
923
200
169
160
71


EntryPageviews
83
37
27
Feb 1, 2015, 4 comments
19
19

8 comments:

  1. Smua brkaitan dgn drama, popular cik akak

    ReplyDelete
  2. ost asam pedas tuu. amboii. hahaha

    ReplyDelete
  3. Dah jadi blog rujukan drama! Lengkapkanlah pula dgn drama2 korea...mesti gempak!

    ReplyDelete
  4. Selamat Sejahtera,

    Artikel anda memang baik! Bolehkah anda luangkan sedikit masa untuk layari laman web kami http://perkhidmatan-lamanweb.operion.com.my/ ?

    Syarikat kami mengadakan promosi yang hebat! Operion servis untuk membina laman web E – Dagangan dan juga web informasi.

    Operion menyediakan perkhidmatan dan reka bentuk laman web,aplikasi e-dagang untuk mengukuhkan perniagaan dan strategi pemasaran internet anda.

    Terima Kasih. :)

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN