Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, January 20, 2015

Pageview Blog Jatuh Lagi

♥ Assalamualaikum ♥


Pageview Blog Jatuh Lagi. Kekekangan masa yang buat pageview cik akak jatuh merundum..dari angka yang agak memberangsangkan..kini dan akhir cik akak meminjak di bumi yang nyata..haha..

Baru awal Tahun 2015 dah On Off je menulis blog....sukar nak kekalkan 10 entri satu hari..amboi banyak betul target cik akak..10 entri satu hari..lepas ini pasti ada blogger yang cemburu..haha..

Berbalik kepada Pageview Blog Yang Jatuh Merundum. Terasa bagaikan jatuh dari tempat tinggi..haha..

Lepas ini kena naikkan balik pageview blog. Gigih usaha nak dapatkan 10K satu hari..haha....kalau berangan...memang mahu yang menjolok bintang..haha..

7 comments:

  1. hehe usaha tangga kejayaan cik akak...lama tak singgah sini...DIk An menabung sini :)

    ReplyDelete
  2. kena naikkan balik ni cik akak. chaiyok chaiyok :D

    ReplyDelete
  3. pergh 10k sehari? saya sebulan x dpt pn angka tu hahaha

    ReplyDelete
  4. waalaikumussalam akak.
    jm tak pernah sampai 10k sehari,
    1k pun belum pernah sehari,

    http://jmbelog.blogspot.com/2015/01/pageview-high-19012015.html

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum.... naomie,

    tahniah yer... moga lepas nie blog naomie boleh naik balik k...

    mselim3

    ReplyDelete
  6. uithhh dekat 7k viewer tu.. takpe nanti naik balik la tu.. kite ni dpt ratus2 pun dah happy dah heheheheh *husna si blogger sendu

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN