Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Sunday, January 11, 2015

Isu Hangat Melanda Malaysia

♥ Assalamualaikum ♥


Isu Hangat Melanda Malaysia. Tertiba je cik akak dengan isu hangat melanda Malaysia....isu yang terbaru ...Remaja Bertudung Dipeluk Cium Oleh Kumpulan KPOP. 

Apa sudah jadi dengan anak gadis Malaysia...jangan kerana obses dan minat...hilang segala malu dan harga diri..
Seram sejuk cik akak dengan perkhabaran di media massa hari ini...emmm..

Belum reda lagi isu Terpeluk Suami Orang dan Isu Lamaran Hairul Azreen..
Datang balik isu baru...emmm..apa yang dikejar sangat dengan publisiti murahan macam tu..jangan dikejar sangat adik manis oiii...

Tak habis dengan isu tu...Ada isu lain lagi..kisah Percintaan Emma Dan Zizan Razak..

Dan lepas nie...apa lagi yang melanda Remaja Malaysia...Ya Allah...teguhkan hati-hati muda ini...amin..

Dari remaja nak naikkan publisiti murahan macam tu...meh kita follow n mollow isu Banjir Dipantai Timur, Isu Air Asia, Isu MH370. 

Semoga apa yang berlaku ini menjadikan anak muda remaja kita lebih matang dan berfikir dengan akal yang waras...jangan kerana obses dan minat...kita lupa pegangan agama....ingat dunia cuma persinggahan...

10 comments:

  1. dah jadi viral kat fb kan cik akak. malu lahh. jath maruah wanita islam

    ReplyDelete
  2. ini boleh dinamakan penyakit.

    Penjajah tidak perlu menjajah lagi kita sebab budaya kita telah pun dijajah

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. aru jga nak reda yg kes tergila2kan pemain bola Thai tu, dtg plk isu ni. Tp kita tgk video tu mmg malu sgt. Ntah kat mana perasaan malu dorg letak. Dan totally can't blame that kpop artists 100%, sebab tgk dari gayanya bdk2 pmpuan tu yg terkinja2 minta di peluk dan dicium. =.="

    ReplyDelete
  5. apa yg best xtau mamt jambu tu.. haha..

    ReplyDelete
  6. Kita plak yg Malu, kecian ank2 muda skrg ni trpesong.moga mereka sedar akan kesilapan mereka

    ReplyDelete
  7. Hmmm...ada lagi kot, isu Ramli MS Dah kawin lagi satu...haha!

    ReplyDelete
  8. macam macam isu yang timbull. belum reda satu isu, isu baru yang timbul :(

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN