Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, January 5, 2015

Drama Istikharah Cinta Episod 8 - Menyingkap Kesabaran Hati Insan Bergelar Suami....

♥ Assalamualaikum ♥

Bagaimana perasaan anda setelah menonton Episod 8 Drama Istikharah Cinta. Slot Akasia terbaru..emm pastinya peminat abang macho a.k.a abang pilot pastikan teruja dengan episod 8 nie kan...

Malam nie...episod 8..airil dan dina kawen u alls..nah...nah..so sweet..cik akak suka...amboi abg zul ariffin memang romantis ye..haha..cair cik akak tengok..mengedik..haha..

Minggu nie...banyak sangat part yang bikin cik akak geram.....la tak sabar nak tengok depa bahagia tau....

Drama Istikah Cinta bukan drama Adaptasi Novel kan....itu yang cik akak pasti lah..pasti lepas nie..ada kuar novel pula kan...hihi..

Esok......tak sabar tengok episod 9 pula...
Masih banyak lagi episod nie..emmmm..


6 comments:

  1. kite pun layan jugak cite ni...

    ReplyDelete
  2. drama ni bukan apa, cuma tgk airil tu relax, control macho je....
    nyampah sket kot...huhuhu

    dan watak noni tu sama naik laa....
    menggeletis...haha

    ReplyDelete
  3. hahaha..saje je buat drama nie..nak buat orang geram..

    ReplyDelete
  4. saya pon terjebak sekali, tertengok gak cerita ni... tapi respect la kat watak2 diorang ni, jalan cerita pon tak membosankan sangat...

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN