Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, January 7, 2015

Drama Istikharah Cinta Episod 10 - Kata Tak Mahu....Tapi Dalam Hati Tetap Ada Sayang

♥ Assalamualaikum ♥


Drama Istikharah Cinta Episod 10.

Petang nie cik akak paling suka part caring maring si airil..so sweet...dina pula comel eh..hahaha..perangai serius kebudakan..lah si macho airil layan je..tu yang cik akak tak boleh tak follow drama nie..haha..

Kes yang mengeramkan cik akak..la  si gila talak tu lah..geram....emosi lak cik akak tengok dia..tak.habis-habis nak mengedik..kalau perempuan mengedik macam tu..serius tak suka..huhu..

Pada pandangan korang..episod 10 nie besr ke..haha..layan jangan tak layan..

Drama nie bukan je sekadar drama..tapi memberi pengajaran dan peringatan buat suami isteri serta bakal suami isteri di luar sana...emm...cik akak suka sebab drama nie memang memaparkan kisah kehidupan manusia zaman sekarang....

Dalam tak mahu...tapi masih ada cemburu..adakah ia dinamakan cinta...episod 11 drama istikharah cinta...esok..tak sabar nak follow..

4 comments:

  1. Lma dah x follow drama kat tv 3 huhu

    ReplyDelete
  2. BBL tengok on9 je dalam blog. tak sempat nak tengok live hehe

    ReplyDelete
  3. Haaa.. episode ne tdi tgk kat luar masa lepak ngan kwn2 tdi.:) ..mmg best arr..

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN