Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, January 23, 2015

Cara Mudah Bila Kehabisan Kertas A4

♥ Assalamualaikum ♥



Cara Mudah Bila Kehabisan Kertas A4. Hahaha....alternatif mudah bila kertas tidak ada di depan mata. Kes ini mudah berlaku bila kita nak buat sesuatu kerja dengan cepat..ambil langkah mudah dengan menulis di telapak tangan..haha..

Memang kebiasaaan cik akak macam ini...cara mudah ini amat menjimatkan masa..tapi bila nak menunai solat pastikan anda hilangkan nota-nota comel di telapak tangan anda. 

Encik boss cik akak biasa kerja semua nak cepat. Apa lagi cik akak..senarai je kat telapak tangan. Nak ambil A4 payah juga..nak ulang alik cari A4. Apa lagi...telapak tangan lah jadi mangsa.

Mesti blogger lain dan pembaca blog cik akak pun pernah macam ini. Tipulah kalau tak pernah buat macam ini.

Teringat zaman sekolah dulu...pernah juga buat macam ini bila exam. Aduh..aduh....tak sangka cik akak buat perangai juga zaman sekolah dulu. 

5 comments:

  1. ini cara akak bila dah x bawak note pad ke apa ke..conteng je kat tangan mana sempat..hehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha. samalah kita cik akak :D

    ReplyDelete
  3. Hehehehehe..pastikan tapak tgn tak basah ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak kak...ni penyakit cik akak bila gelabah..hahaha...big boss nak cepat..sampai tapak tangan pun jadi lah...

      Delete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN