Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Sunday, January 4, 2015

Blog Dah Bertukar Wajah

♥ Assalamualaikum ♥


Dunia cik akak Tahun 2014. Temanya memang warna febret cik akak...purple u all..hihi...lama juga guna latar blog warna nie...hasil tangan akak kathy rbain..hihi..



Dunia Cik Akak Tahun 2015. Pilihan warna biru..entah biru apalah..haha...akak kathy ubah tone warna dia jadi macam warna rumah batu kat sarawak je tu kak...hihi...abaikan...janji blog cik akak tetap cantik serta anggun macam tuannya juga..kiki..

Kalau cemburu dengan blog cik akak..boleh lah tempah dengan akak kathy rbain...
Pautan link : kathyrbain.blogspot.com/

Harga kena tanya Madam kathy rbain sendiri ya..

14 comments:

  1. Wahhh cantik.. lain dari lain. Blog Aina pun berubah wajah jugak tapi simple-simple je, theme floral gituu.. ;)

    ReplyDelete
  2. Wah lawa :) Blog kite pun dah berubah wajah jugak hihi
    http://sibodohjangankacau.blogspot.com/2015/01/blog-berwajah-baru-2015.html

    ReplyDelete
  3. nice lah cik akak (: border kiri kanan ohsem!

    ReplyDelete
  4. Tahniah cik akak... salam ceria tahun 2015... :)

    ReplyDelete
  5. tukar kulit, patutlaaa belog cik akak diprivatekan kejap tadi ek?
    sy slalu cemtu, selalu jugak godek2 template tu....mesti nak customize sampai puas hati.

    ReplyDelete
  6. rajin mengubah2 ye..rasa cam lagi best kot yang baru ni

    ReplyDelete
  7. Eh kaler ni pun cantik jugak ni....

    ReplyDelete
  8. tema kaler biru lak tahun ni ya.. shad pun duk terfikir nak tukar baju blog shad..
    nak edit semula supaya nampak lagi simple.. :D

    ReplyDelete
  9. cik akak, kenapa lari dari warna purple ni.. hihihi

    ReplyDelete
  10. Patutla blog Latin mcm je hihi..ada baju baru..akak minat biru juga erkk

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN