Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, December 1, 2014

Tak Sanggup Dah Cik Akak

♥ Assalamualaikum ♥
Sejujurnya cik akak malas dah nak update entri...penat satu hal...tak de mood satu hal...
Rasanya cik akak nak bercuti je bulan disember nie..haha...kata bercuti..tapi kerja tetap penat..hoho..

Nak buat cam mana...sejak tak de lappy nie jiwa berblog tak macam dulu...cik akak up entri pun cuma harap smartphone comel cik akak nie...paling payah bila nak join segmen..

Susah senang semua dirasai waktu menjadi penulis blog nie...hidup bagaikan terisi dengan rutin menulis bagai...

Kalau dulu boleh support hari2 join segmen..tapi semuanya berubah...sejak kehilangan lappy hasil titik peluh cik akak...bukan hlg mana pun..tapi rosak...

Entah....macam hilang je jiwa nak menulis kekadang-kadang ...biasa guna lappy..sejak tak de lappy...menaip cuma sikit2 je...entri pun sedang2 je...ranking alexa lagilah...jatuh menjunam teruk...

Tak baik mengeluh kan...syukur masih ada smartphone kan..hihi...cukuplah untuk cik akak up satu entri setiap hari...

InsyaAllah...ada rezeki nak berbeli lappy baru...

9 comments:

  1. Sik selesa mun berblogging k hp jak2.. ;D

    ReplyDelete
  2. Lya pun brblog guna hf je ni, line x brapa ok klau guna lappy

    ReplyDelete
  3. nanti ada rezeki beli lappy baru ye..

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum... naomie,

    Insaallah.. moga lepas nie naomie lebih sukses dan bersemangat. Kekadang mselim3 pun ada masa mood kelaut gak.

    mselim3

    ReplyDelete
  5. Saya singgah sini cik akak
    Moga dapat menambah semangat cik akak untuk berblog semula...


    ayuhhhh

    saya pun ranking dah jatuh. tapi saya tetap akan berusaha untuk bangun semula

    ReplyDelete
  6. Ada masa mmg mcm tu kan cik akak... sabar je lah.. sbg rakan blogger saya ttp mendoakan yg terbaik... Salam ceria selalu.. :)

    ReplyDelete
  7. Semoga cik akak bersemangat kembali utk up entri. InsyaAllah, mana tau ada rezeki beli laptop baru nnt..hehe

    ReplyDelete
  8. ada rezeki nanti, boleh ler beli baru laptop nanti.. hehehe. papepun, all the best kak. teruskan berblog ^____^

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN