Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, December 31, 2014

Selama Aku Jadi Penulis Blog

♥ Assalamualaikum ♥

Imej google....

Selama Aku Jadi Penulis Blog. Alhamdulillah...tak kan panas sampai ke petang pastinya hujan melanda badai..haha..boleh ke macam tu cik akak...

Sebelum cik akak mencoret lebih panjang lagi...cik akak nak ucapkan selamat tahun baru untuk semua blogger..tak kira yang dah tua kerepot, dan tak kira yang masih setahun jagung..hahaha...

Wow....cik akak dah jadi penulis blog...banyak juga duit habis nak tambah quota internet..haha...bagi pengguna tegar prepaid...cik akak salah seorang mangsanya..sanggup berhabis duit nak blogging..haha..semua tu aku tak kisah...chewah...jiwa cik akak dah sebati dengan penulisan blog..

Inilah tahun kedua cik akak bergelar seorang penulis blog...mula menulis..eh...tak de orang baca blog cik akak...orang pun tak kenal cik akak..drop komen pun langsung tak de..wah...wah..inilah realitinya permulaan langkah bergelar penulis blog...

Tahun pertama....cik akak aktif join semua segmen...giveaway malahan menjadi penaja giveaway sendiri..haha...

Tahun pertama ini...cik akak banyak rajin tau...drop komen memang pilihan cik akak...
Pelan pelan kayuh...sampai juga tahun kedua...wow...penat cik akak kayuh tau...jadi cik akak berhenti lah kayuh..haha..

Tahun kedua nie..banyak betul cik akak give up dalam dunia blogging....dengan laptop yang dah nazak..lepas tu berblog guna tablet je...sampai satu saat...cik akak ikhtihar juga nak beli smartphone nokia xl nie...maka dengan itu..setiap hari lah cik akak up entri...guna smartphone jimat lagi...quota 4gb boleh tahan 1 bulan lebih...

Cik akak taip entri nie pun...dari kedai makan sampai rumah je....masih juga tak habis2...tak tahu...mana penamat entri nie...hahaha...

Sebelum makan taip...lepas makan sambung balik..haha..dekat sejam lebih taip satu entri...nie belum lagi kes edit typo lagi....

Kena kayuh pelan2...tak boleh gelojoh sangat....

Tadi makan tom yam...tak berapa sedap...gara2 tom yam juga lah habis lidah cik akak terbakar..haha...gelojoh nak meratah tom yam yang masih berasap......

9 comments:

  1. Cik Akak ! Selamat tahun baru . Jeles dengan cik akak . 2 tahun blogging beribu followers. Tahniah :) semoga terussssssss success dlm dunia blogging okayyy :)

    ReplyDelete
  2. Cik Akak kini sudah berada di puncak gunung Santubung! Penulis blog perempuan ayu terakhir Sarawak! :D

    ReplyDelete
  3. Hahaha....
    Ni memang speech new year versi lidah terbakar makan tomyam panas yang tak berapa sedap....
    Hahaha
    Selamat tahun baru Cik Akak....

    ReplyDelete
  4. slmt tahun baru Cik Akak.. :D semoga tahun baru lbh success

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum.. naomie,

    selamat tahun baru buat naomie .. atau cik kak... bertambah rezeki dan bertambah femes cik kak k......

    mselim3

    ReplyDelete
  6. Ok la tu cik akak..follower pon dah ramai..kena ramah kan..moga 2015 bertambah follower lagi

    ReplyDelete
  7. Walaupun baru 2 year tpi blog akak dah byk perubahan

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN