Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, December 22, 2014

Quota Celcom 4gb Cukup Untuk 1 Bulan

♥ Assalamualaikum ♥

RM0 Baki Internet: 1.46GB. Monthly RM58 Internet Plan (4GB) anda akan tamat pada 11:59 PM, 24/12/2014

Inilah baki terkini volume quota internet celcom cik akak..alhamdulillah..dekat sebulan lebih guna..masih lagi berbaki 1.46gb.

Setakat layan facebook, Twitter, wechat dan wasap...memang mencukupi untuk tempoh satu bulan...selebihnya digunakan untuk buka blog dah blogwaking....

Layan YouTube memang disekat 100% sebab mesti habis quota kalau layan YouTube..hihi..

Selepas 24.12.2014...kena renew balik nie..kiki..berbaloi guna 4gb untuk satu bulan dengan syarat hanya untuk smartphone sahaja..

Cuba lah korang try guna 4gb nie..maybe lebih jimat...hihi

9 comments:

  1. Wahhh murah jugak tu hanya rm58 je :) ni plan yg mana eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik akak guna celcom 15pax tu...ambik yang rm58..hihi

      Delete
  2. saya punye celcom 5gb..maxis 8gb..tapi tak cukup jugak sebab download movie..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau download memang cepat habis..kiki.cik akak tak download cta...utube pun di sekat..hihi

      Delete
  3. Lya guna 2gb rm48 ja hhehe..setakat ni cukup la utk blog

    ReplyDelete
  4. banyak lagi tu baki cik akak.. berbaloi guna ni

    ReplyDelete
  5. kalau biasa2 je mmg ckup 4gb tu
    tp kalau MG banyak bnda n youtube mmg takleh sekat sbb bosan2 msti nk crik youtube ..hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN