Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Wednesday, December 31, 2014

Kini Aku Memilih Digi

♥ Assalamualaikum ♥


Imej google

Kini Aku Memilih Digi.

Memandangkan aku dah tak guna celcom. Apa lagi..aku gunalah digi pula..kiki..bukan nak curang dengan celcom tapi tulah....nombor celcom cik akak dah ditukar kepada wow tunetalk...jadi line celcom terpaksa diterminated..haha...tapi nombor tu masih guna lagi untuk simcard wow tunetalk pula...

Tapi simcard wow tunetalk masih lagi dalam proses..jadi kena guna balik digi lah jawabnya...

Pernah tak baca tentang entri cik akak siap lagi potong simcard digi guna gunting..haha..banyak juga yang tanya cik akak...boleh ke potong sendiri..haha..kerja orang lain tak buat....cik akak siap nak mengerjakan simcard tu dengan memotong sendiri..haha...

Alhamdulillah...boleh guna pula..haha..janji jangan korang gunting bahagian yang ada sadur emas tu je..haha..

Sementara simcard wow tunetalk cik akak mai...cik akak usha je guna digi nie dulu...malas nak nak beli nombor baru..

Dalam plan...nak beli internet yang murah je....cik akak nak guna yang harga RM48 dengan quota volume sebanyak 2gb je..

Maybe cukup untuk tempoh sebulan...cik akak try je lah...tengok macam mana..

6 comments:

  1. Tak pernah guna kad2 topup ni. Hanya tahu talian tetap jer... Telekom.
    Dah top up ni...kenalah rajin bw kawan2 tu ye... :)

    ReplyDelete
  2. sama ler kite.. zaza pun standby digi sb line maxis kat umah xdpt..huhu

    ReplyDelete
  3. Hehehe... Tukar telco tapi kekalkan no ye sis?

    ReplyDelete
  4. Ehh samala klau lya memg cukup pun sbb utk blog je hihi

    ReplyDelete
  5. Ros pula bertukar dari celcom ke hotlink.. baru je pakai hotlink seminggu. hihi..

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN