Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, December 30, 2014

Dress Labuh Ranggi, Elegan dan Lebih Murah

♥ Assalamualaikum ♥



Imej zalora.com

Dress Labuh Ranggi, Elegan dan Lebih Murah.

Kini zalora ada mengeluarkan produk pakaian jubah muslimah terbaru..
Amboi memang sengaja nak tarik nafsu cik akak bershopping online...aduh...aduh...makin kosong lah poket ku nanti..haha..

Tadi adik bongsu mesej minta belikan dress kat zalora..hihi...bajet rm100 je..kalau kat zalora....harga mampu milik memang ada...tu sebab cik akak suka berbeli online di zalora...

Walaupun ada desah desus mengatakan servis zalora tak memuaskan..tapi setakat cik akak berbeli dan bershopping di zalora...alhamdulillah memang terbaik...

Kebiasaannya...cik akak order hari ini, esok lusa dah ada. Tu yang buat cik akak sayang gempak kat zalora...

Tiap-tiap bulan..ada bajet lebih pastinya zalora jadi gedung shopping online cik akak...

Dress pilihan untuk adik bongsu...yang dalam gambar tu lah..kiki...harga sepasang...rm45 ke atas...

Bajet RM100 dah boleh beli dua pasang....memang murah kan...kualiti kain memang cik akak suka...kain dia nampak berat bila digayakan...hihi..

Bukan nak godek admin zalora ok..tapi memang serius dress kat zalora memang citarasa cik akak..

Korang nak beli online..bolehlah singgah zalora...memang rambang mata dibuatkan...bling-bling je ringgit malaysia terbang..haha..

Adoi zalora....ku telah jatuh cinta...

Bercakap soal dress dan jubah..memang cik akak dah anggau...tak boleh tengok dah laman web zalora nie..ada saja yang cik akak berkenan...adoi
Adoi...ringgit malaysia terbang lagi...

3 comments:

  1. baju zalora pun boleh tahan lawa kan.. lagi-lagi dress. huhu cukuplah dah beli kasut dia ><

    Jemput singgah http://firzanahazhar1.blogspot.com/

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN