Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Sunday, December 14, 2014

Celcom, Digi Dan Umobile Buat Hal.....Geram

♥ Assalamualaikum ♥


Image google...

Hari ini adalah hari paling sentap cik akak dengan line internet..hoho...
Dari pagi hingga petang tak boleh online....
Dapat pun sekejap sekejap je..hoho..

Nak ngadu kat mana......kat mana..haha..sabar je lah...

Cik akak memang pengguna prabayar celcom, digi dan umobile...
Bila celcom buat hal..cik akak bolehlah beralih arah bercinta dengan digi dan umobile...tapi hari ini...lain pula ceritanya..haha..semua tak dapat menolong cik akak....seharian tunggu line ok...tapi malam baru dapat nak bermanja-manja dengan blog kesayangan hamba nie..huhu..

Mesti ramai yang mengalami masalah macam cik akak nie kan...hari ini...semua line Internet merajuk...depa mogok..tapi tak tahu kenapa...mahu tak mahu....cik akak pun mahu nangis rindu nak updates blog..haha...tang tu jangan percaya...hihi..ada ku kisah...

Alhamdulillah..hajat nak updates entri dah kesampaian....so apa lagi...haha...uplah 2 atau 3 entri..chewah...macam lah banyak sangat kan...hoho...

Ok...lah..hilang kesentapan...datang bahagia menyapa...hihi...selamat malam u alls.  

6 comments:

  1. hmmm mungkin kena beralih ke maxis kot cik kak hihihiks

    ReplyDelete
  2. Tapi memang betul cik akak... mamabiha kat semenanjung pon sama, sket2 line terputus. Ntah bila masanya line okey xtaulah! Diorang tau nak untong jerr! langsung xnak upgrade line tenet!

    ReplyDelete
  3. Haru kan dibuat nyer kalau sehari tanpa internet ...

    ReplyDelete
  4. u mobile ok lagi dapat..nad pun guna unifi..ehhee

    ReplyDelete
  5. tempat ina ni pakai apa je, tetap tak de line sebab ina tinggal kat kawasan pedalaman haihh

    ReplyDelete
  6. wow.. banyaknya line cik aka.. N guna satu je, tapi tu pun takder plan internet.. huhu

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN