Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, November 25, 2014

Rahsia Kecantikan Diriku

♥ Assalamualaikum ♥


Amboi kemain lagi cik akak dengan tajuk entri...bikin sentap je kan..haha..biasalah korang kenal cik akak yang penuh dengan gimik..haha...nasib baik lagi korang boleh layan entri cik akak...

Biasalah tajuk tu gempak sikit...mesti ada yang teruja nak baca....tak pun ada yang marah dan kutuk2 cik akak kan...biasalah entri cik akak memang terperasan sikit...tapi orangnya tak macam tu...

Hari government gaji...cik akak biasalah...makan dengan produk penampilan diri serta kecantikan diri..haha..

Dengan ayat tu..memang sah korang tahu..cik akak sorang yang jaga imej penampilan...tak salah kan..cik akak jaga imej..biarpun adakalanya..cik akak santai dengan penampilan simple.. 

Nah...bajet terlebih duit..haha..hanya mampu beli produk safi je..haha..sebab cik akak lebih selesa..dan kulit cik akak memang dah sebati dengan produk safi...

Duit gaji cik akak belanja nie je..hahaha...habis dah duit...tunggu next month je lagi..apa pula yang cik akak beli..

6 comments:

  1. Selamat berbelanja dengan beehemah cik akak...^_^

    ReplyDelete
  2. salam singgah sini cik akak...sama ler Diana pun guna Produk Safi Balqis tapi yang warna oren tu Safi Balqis White Trilogy...hehe..

    ReplyDelete
  3. Same! pengguna safi jugakk, kekeke semua nak safi. dah boleh jd duta safi pun~

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN