Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, November 24, 2014

Drama Gerimis Salju Naminara - Tonton Full Episod

♥ Assalamualaikum ♥

Drama genre romantis bersiri ini mengisahkan dilema percintaan Fauzan dan Ain apabila Fauzan membuat keputusan tinggal di Korea manakala Ain pula mahu pulang ke Malaysia setelah tamat belajar. 

Tajuk: Gerimis Salju Naminara 
Terbitan : Elisa Vision Sdn Bhd 
Channel : TV1 
Slot : RTM 
Mula Tayangan : 07 Nov 2014 
Masa: Setiap Khamis & Jumaat, 10.05 malam 
Jumlah Episode : 26 
Lagu Tema : Kehilangan - Firman 

Barisan Pelakon : Tasha Shilla (Ain), Nazim Othman (Fauzan), Afiq Muiz (Faiz), Syatilla Melvin (Mira), Qistina Abdain (Qis), Fazlina Ahmad Daud, Zarina Zainuddin dan Arash Mohd. 

Website Terbitan: http://www.elisavision.com/gerimis-salju-naminara/ 

Sinopsis Drama Gerimis Salju Naminara 

Gerimis Salju Naminara mengisahkan Ain, Fauzan dan Faiz, tiga sahabat baik yang belajar di sebuah pusat pengajian tinggi di Seoul. Bagaimanapun, Ain dan Fauzan adalah sepasang kekasih yang pada masa sama Faiz turut menyintai Ain. 

Konflik timbul apabila selepas menamatkan pengajian di Seoul, Ain mahu balik memulakan kerjayanya di Malaysia sementara Fauzan pula mahu terus menetap di negara itu untuk mencari pengalaman bekerja di bumi asing. 

Sekembalinya Ain ke Malaysia dia bekerja di firma milik bapa Mira. Tanpa pengetahuan Ain, kedua-dua keluarga Mira dan Fauzan mahu menjodohkan mereka berdua. Akhirnya atas desakan keluarga, Fauzan pulang ke Malaysia dan bertunang dengan Mira lalu meninggalkan Ain dalam kekecewaan. 

Mira juga tidak mengetahui yang Fauzan dan Ain pernah bercinta sehinggalah mereka bertiga pergi ke Seoul semula atas urusan perniagaan. Untuk mengetahui apakah yang berlaku kepada mereka bertiga, ikuti drama siri ini seterusnya...

Sumber : KoleksiDrama


Gerimis Salju Naminara - Episod 1 - 7/11/2014 by KoleksiDrama

Gerimis Salju Naminara - Episod 2 - 13/11/2014 by KoleksiDrama

Gerimis Salju Naminara - Episod 3 - 14/11/2014 by KoleksiDrama

Gerimis Salju Naminara - Episod 4 - 20/11/2014 by KoleksiDrama

2 comments:

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN