Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, November 28, 2014

Cik Akak Ingin Memiliki 198 Buah Novel Di KakiNovel.com

♥ Assalamualaikum ♥


Nampak tak keterujaan cik akak nak berbeli novel....kalau ikut kat laman web kakinovel.com kesemua novel ada 198 buah...

Hati teringin nak memilik kesemua novel kat situ...hantu novel sanggup buat apa...borong sekali....mati kehabisan gaji..haha...

198 buah novel....tolak yang sudah cik akak beli.....sekarang nie ada penjualan kombo...cepat lah tengok...cik akak teringin sangat...tapi bajet dah lari nie...tunggu 18 Disember 2014 nie hari gaji...cik akak nak borong kombo tu...ada tiga kombo semuanya..

Anggaran kos pembelian RM250 macam tu...hihi...beli jangan tak beli...

Sukar bagaimana...tetap nak bukan library sendiri nie.....beli seberapa banyak...siapa nak pinjam...kena sain buku keluar masuk novel...

Cik akak memang target...sebulan mesti beli 10 buah novel..haha...

Ada yang cik akak dah.....dekat 30 buah kot...
Tak sangka...bila terlampau minat...sanggup buat apa sahaja..haha...

Jangan layan sangat cik akak korang nie....biasalah kalau minat sesuatu..

Bukan setakat novel je....cik akak sekarang nie tengah buat koleksi dress labuh....shawl pun ada juga...

Hantu novel....hantu dress....hantu shawl...

Lengkap serba serbi lengkap....

Tak sabar tunggu gaji..harap kombo novel tu masih ada lagi..target nak beli 3 kombo tu sekali gus....hihi...ketamakan melanda..

8 comments:

  1. Asalam cik akak..wah lma x bw cne..byk tu blh buat library kot hihihi

    ReplyDelete
  2. pehhh. banyaknye kak. jenuh nak habis. hehe

    ReplyDelete
  3. Assalammualaikum .. Wah bestnya Cik Akak. Tk sbar nk ckup umur n nk krja. blh bli novel bnyk2 mcm Cik Akak.. Jelesnya! Cik Akak mmng setia ngn kaki novel je? Karya seni or so on tk lyn ke?
    :D

    ReplyDelete
  4. Eh Kita ada minat yang sama la...akak dah ada collection 500 buah novel..kumpul dari zaman remaja lagi...

    ReplyDelete
  5. amboi banyaknye cik akak...bagi la hadiah satu..

    ReplyDelete
  6. banyakkan novel...memang sah cik akak memang peminat dan suka baca novel..

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN