Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, October 7, 2014

Rupanya Ada Mistik Di Sebalik Filem Seram Nina Bobo

♥ Assalamualaikum ♥


adegan seram dalam nina bobo..


Nina bobo filem seram indonesia...
mula-mula tengok tajuk macam pelik je kan...
tapi cik akak tengok juga....
tadi pun ada ulangtayang kat astro boxofice channel 130.

Rupanya ada mistik di sebalik lagu nino bobo nie....

dengar lagu nie memang cam seram je..hoho...

bila tengok filem nie..ada gak rasa takut..hihi...

kalau nak tengok..esok lusa maybe ada lagi siaran ulangan...channel 130 je tau..



10 comments:

  1. Dah tengok.. Seram eh.. Percuma gila perempuan ya..

    ReplyDelete
  2. Tula ada baca kat blog mna kata cite ni cite hantu...saje layan...bole tahan seremnyerr

    ReplyDelete
  3. best citer ni..ank tgk, pastu die suruh tutup..hehhe.sbb ade time asyik trkjeut je hntu terjah..hahhaha

    ReplyDelete
  4. Lya x da keberanian nak tgk hhee

    ReplyDelete
  5. bila ada lgi citer nina bobo....kat sklh orng asyik citer psl nina bobo je... nk tngk

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN