Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, October 3, 2014

Powerbank Pineng Memang Pilihan Blogger

♥ Assalamualaikum ♥



Powerbank Pineng jadi kegilaan pengguna gadget.
Termasuklah cik akak...

lama dah cik akak idamkan powerbank nie..
akhirnya dapat juga seketu nie..
cik akak beli dari blogger shark.

serius teruja tau...senang sikit...bila bateri habis..tak perlu risau dah...powerbank sentiasa menolong..

cik akak beli dengan harga RM120.00
bayaran pos RM5.00 je....



15 comments:

  1. Memang pilihan blogger. Ktk beli website cne?

    ReplyDelete
  2. RM120, agak mahal juga tu kalau beli secara online... Specificationnya, berapa mAH tu?

    ReplyDelete
  3. Za dah ada satu..menang giveaway.. :)

    ReplyDelete
  4. huhu..bateri fon pun da cepat kong..besnye de powerbank

    ReplyDelete
  5. kathy dah lama ada ni..tapi jarang guna sebab kathy duk rumah jer..kalau berjalan baru angkut sekali..hehehehe..

    ReplyDelete
  6. okey ye pineng ni?
    Bateri saya pun cepat je kong walaupun bukan 24hours guna. hm

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum dan singgah sabtu Cik Akak...tahniah akhirnya dapat memiliki sebiji power bank...Diana pun nak juga sebiji...hehe

    ReplyDelete
  8. Semalam tengok kakak ipar punya agak besar juga powerbank ini..tapi teringin nak beli 1 juga :)

    ReplyDelete
  9. saye pon guna PB Pineng jugak hehe

    ReplyDelete
  10. Best dah ada pb kan hhee x prlu risau battery kong

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN