Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, October 21, 2014

Payah Betul Nak Update Entri

♥ Assalamualaikum ♥

Horay selamat juga nak updates entri..entah kenapa macam tak de modal je nak buat entri...cik akak dah tak macam dulu kan...

Kalau dulu...akulah yang paling kepoh di blog..hahaha..

Tapi sekarang...cik akak lah yang paling pendiam....

Alamak..gambar lari dari entri..haha..
Menu tengah hari kawan sepejabat....

Cik akak makan mee goreng je..




13 comments:

  1. memang best mee goreng panas2 nie cik akak

    ReplyDelete
  2. Ala Cik Akak..jangan macam tu...saya tengah bersemangat nak follow blog Cik Akak ni tau :)

    ReplyDelete
  3. sdap kot tgk lauknya..huhuhu..

    ReplyDelete
  4. Salam singgah petang Cik Akak...sedap menu makan tengahari Cik Akak tadi...Diana tengahari tadi makan pau ayam jer sebiji...hehe....

    ReplyDelete
  5. Salam singgah petang Cik Akak...sedap menu makan tengahari Cik Akak tadi...Diana tengahari tadi makan pau ayam jer sebiji...hehe....

    ReplyDelete
  6. Salam singgah petang Cik Akak...sedap menu makan tengahari Cik Akak tadi...Diana tengahari tadi makan pau ayam jer sebiji...hehe....

    ReplyDelete
  7. hai cik akak comel...terliur lah tengok nasi cik akak tu sbb kita belum makan nasik lagi ni huk huk

    ReplyDelete
  8. nampak sedap je nasi dalam gambar tu..

    ReplyDelete
  9. Sedapnya teh tarik.. Ltak ais lg sedapppp.. Hihi

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN