Artikel Terkini

Monday, October 27, 2014

Mana Boleh Lawan Entri Resepi Jeruk Mangga Asamboi Tuan Hasrulhassan

♥ Assalamualaikum ♥


Boleh tahan juga keyword Resepi Mangga Asam Boi @ Resepi Jeruk Mangga Asam Boi nie...

Bila bercakap resepi nie...alahai semua blog ada memaparkan entri yang sama.haha..
Blog cik akak tu..tajuk je resepi...tapi isi kandungan melencong jauh.,haha...

Entri cik akak ada di tangga ke-4 google+ je..haha...mana boleh lawan entri Tuan Hasrulhassan..

Baru je up entri 5 jam lepas...terus berada di tangga kedua dan ketiga....memang hebat..tips seo blog yang berkesan..hebat..tabik spring kat tuan hasrulhassan.com


31 comments:

  1. belog kak azlita no 1! timm mmg peminat blog dia..kak ita yg sgt teror msak..cntik2 pulak tu pic mknn dia..

    ReplyDelete
  2. Cik Akak kenapa ada VERIFICATION CODE huhuhuhu/...

    ReplyDelete
  3. Wahh cik akak pun trsenarai..syabas.pndai cik akak brmain dgn seo

    ReplyDelete
  4. Mangga asam boi memang meletopsss...tahniah cik akak :)

    ReplyDelete
  5. Mangga asam boi memang meletopsss...tahniah cik akak :)

    ReplyDelete
  6. Mangga asam boi memang meletopsss...tahniah cik akak :)

    ReplyDelete
  7. Mangga asam boi memang meletopsss...tahniah cik akak :)

    ReplyDelete
  8. Mangga asam boi memang meletopsss...tahniah cik akak :)

    ReplyDelete
  9. bertuahnya badan :) tahniah cik akak..

    ReplyDelete
  10. Wah terbaik la... Cik Akak pun apa kurangnya tetap yang top ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...isk isk puji lebih nampaknya..hihi...

      Delete
  11. wah cik akak pun tersenarai.. :) tahniah

    ReplyDelete
  12. semua orang dok bercakap pasal mangga jeruk ni tapi saya langsung tak makan jeruk...hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeruk pecut nama jeruk mangga nie dik..hihi

      Delete
  13. Replies
    1. Untuk khir juga....kita sama dalam bidang yang sama..hihi

      Delete
  14. tahniah dik! first page tu. Btw, Salam kenal dik. Manggam asam boi memang fenomena. tapi akak belum cuba. Hihihi...nanti nak kena buat sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...baru google+ je kak...buat sendiri akak...banyak lagi tau..hihi

      Delete
  15. Replies
    1. Tu baru langkah pertama je kak...belum lagi yang betul2

      Delete
  16. nak rasa tapi sampai sekarang tak dapat dapat lagi. bayang mangga pun tak nampak hohoho.. suddenly mangga sangat popular.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adik kena bayangkan mangga besi je dik...hihi..tak dapat buah mangga..mangga besi pun jd lah

      Delete
  17. Bila dah tahu cara, benda yang dulu fikir susah pun boleh buat dengan mudahnya .... janji kena usaha cari ilmu dan praktik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyAllah...kena praktikal lebih lagi nie...r
      Terima kasih sudi memberi nasihat dan tunjuk ajar...

      Delete
  18. Ok la tu kak ads dalam rating.. Hihi..
    Kalau sy, mau dh kelaut.. :-p

    ReplyDelete