Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, October 17, 2014

CPUV Nuffnang Lagi : Mondelez (Chipmores)

♥ Assalamualaikum ♥


Rezeki hari jumaat masuk lagi 3 CPUV Mondelez (Chipmores).
Mesti promosi biskut chipmores terbaru kan....
iklan tak de kuar pun...CPUV je on going....
Tak pe janji masuk CPUV je..hahaha....dapat 3 lagi tu....


Zurich Insurance Contest nie...cik akak tak dapat sen-sen pun....
Iklan pergi mana ye..hahaha...tak tunjukkan wajah.....
Dari 11 Oktober 2014 on going.....1 sen pun tak masuk...
Misteri sangat lah nuffnang nie....tak pe...abaikan je...


17 comments:

  1. Nuffnang dia bagi banyak..tp x gerak2..ada yang dah pi report dia cakap kesilapan teknik dan salah satu step diorang nak cari sesapa yang x honest bab klik2 ni...ntah la x tau la mana yang betul...

    ReplyDelete
  2. Samalah dgn kita kak, zurich tu masih 0.00 lagi.. huhu

    ReplyDelete
  3. Tahniah yer Cik Akak... Moga earning tu naik k ^_^

    ReplyDelete
  4. Tahniah yer Cik Akak... Moga ada earningnya nanti

    ReplyDelete
  5. pandailah si nuffnang tu kan...by the way..tahniah cik akak

    ReplyDelete
  6. TAHNIAH CIK AKAK

    http://jmbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Salam singgah malam Cik Akak...tahniah dan moga sentiasa di murahkan rezeki...walaupun sedikit pelik tapi tetap rezeki tu Cik Akak...

    ReplyDelete
  8. banyaknya cik akak dapat cpuv..tahniah

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah & Tahniah ...
    Semoga kita semua sentiasa dimurahkan rezeki ... Harap2 #nuffnang x tarik balik eak ...

    ReplyDelete
  10. betullah cik akak, Zurich tu iklan pemalu + mandul...huk huk

    ReplyDelete
  11. betullahh cik akak, Zurich ni iklan pemalu + mandul...huk huk :p

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN