Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, October 17, 2014

Ayat Awek Yang Bikin Korang Sentap

♥ Assalamualaikum ♥



Ayat yang bikin cik akak sentap....
Isk isk....minah mana pula cam nie kan...
Sebenarnya mereka ni hanyalah makhluk asing yang berkepala tiga....hahaha...

Isk isk cik akak ada2 je kan....
Sebenarnya mereka nie nak promosi iklan 8share mereka....gunakan shoutbox untuk menipu...,yang penting 20 sen masuk...

Alahai..singkatnya fikiran..hihi...

Kalau orang lain boleh lah korang tipu...
Kalau cik akak...jangan harap.,hahaha...

16 comments:

  1. Za pun kena jugak cik akak..geram betul dengan spesies macam ni..menipu..

    ReplyDelete
  2. Adehh mcm2 entah sapala tu punya kja

    ReplyDelete
  3. Ingatkan apalah~
    Rupanya buat ayat centu untuk menipu.

    Dah kena dah hahaha. Alahai~

    ReplyDelete
  4. Mamabiha pon kene gak tp mmg xklik lah... tgk ayat pon kuang hajo semacam je kan... ni semua penipu!

    ReplyDelete
  5. xblh ea klo ltk ken 8share gtu? sy xpnh buat cme tanya je.hehe.. sy xpnh ad 8share tu..mlsnya nk klik2. haha

    ReplyDelete
  6. Ye pernah jugak ! tapi tak tekan pun.. ingat orang tak tahu kee.. haha kalau nak orang tekan terus terang jelaa

    ReplyDelete
  7. Pernah kena juga macam ni... (To be honest, SR pun pernah buat juga. Tapi, taubat dah. Tak elok! Hehe). So, sekarang no more chatbox on my blog. hehe

    ReplyDelete
  8. Sabor jek...hape ke benda tulis ayat tak senonoh macam tu

    ReplyDelete
  9. Saya ada join 8share ... Tapi tak buat ayat2 sentap camtu ...

    ReplyDelete
  10. Tak guna dpt duit cara tu... mcm haram je sbb menipu kan hmmm...

    ReplyDelete
  11. errkkk...entah apa2 komen..kann :(

    ReplyDelete
  12. Sy dah lama x check shoutbox.. Huaaaa.. On by phone je sekarang ni..

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN