Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, August 25, 2014

IN MEMORY OF FLIGHT MH17


Biasa hari gaji inilah kerja cik akak..
Hari untuk cik akak bayar apa yang patut..
Chewah....hihi....

Buka je cimb click....tertiba je in memory OF FLIGHT MH17.

Inilah keajaiban negara Malaysia...
Sentiasa ingat mengingati walaupun tiada pertalian darah. 
Berlainan agama serta bangsa. Tapi setiasa berada di satu tempat yang sama...

Kesedihan sama dirasai...
Tangisan sentiasa mengiringi...hanya berbekalkan satu doa..
Kami tetap bersatu....

Pray of MH17...Mereka tetap dalam ingatan.

10 comments:

  1. Lya pun ada nmpk kat cimbclick

    ReplyDelete
  2. betul tu cik akak...berat sama dipikul, ringan sama dijinjing...^_^

    ReplyDelete
  3. sy pn awal2 td dh setel semua bayaran hehe..ad lg beberapa yg perlu byr byhand ahaks

    ReplyDelete
  4. mostly website online ade gambar mcm ni. :(

    ReplyDelete
  5. Seluruh Malaysia merasa 'kehilangan' tersebut... walaupun tiada pertalian darah kan... :(

    ReplyDelete
  6. walaupun MH17 tiada pertalian dengan kita tapi sebagai rakyat malaysia tetap terasa kehilangan tu...

    ReplyDelete
  7. terasa sgt kehilangan walaupun takda pertalian dengan mangsa2..

    ReplyDelete
  8. semoga keluarga arwah-arwah sabar dengan dugaan yang diberi

    ReplyDelete
  9. ramai yang prihatin.. Al Fatihah.

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN