Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, August 26, 2014

Gatalnya eh....


Bila bahagian tepi tapak kaki merekah...
Sebenarnya ini bukan rekahan macam kat bahagian tumit tu.

cik akak nie manusia yang alergik dengan debu, tanah dan pasir...

Satu lagi alergik cik akak paling ketara.....makanan laut....hoho...
Sedap lagi tu....

Biasanya bahagian kaki cik akak nie memang sensitif...
Tengok lah....sampai ada rekahan kecil...
Sakit memang lah sakit...tapi nak buat cam mana...redha je lah...

Ubat....dah berguni-guni kot..hihi...tapi masih juga cam tu...

Bila kena debu, pasir dan tanah..mulalah merekah cam tu...

Ditambah lagi bila raya hari tu cik akak beria-ia nak makan ketam...
Ibu masak...mana tak terliurnya.....cik akak bedal je lah....
Tekak nak sangat makan..hihi...

Ambik kau...sampai sekarang gatal cik akak gatal..
Gara-gara alergik ketam...hoho..

Selain ketam...cik akak alergik ikan tenggiri..hihihi...
Pelik kan...hahaha



9 comments:

  1. Tag:

    http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/08/segmen-biar-saya-tolong-cik-farra.html

    ReplyDelete
  2. asslmkm kak.. memang tak best bila kena allergik ni kan.. saya allergik time mengandung ni.. bertabah je la..

    ReplyDelete
  3. Adui, jangan digaru tau.. Try la sapu apa2 krim.. Mieza nak offer krim herbal blend pun dah out of stock skang.. Huhu.. Tapi krim tu mmg bagus utk gatal2 macam ni..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  4. Klau bab gatal2 ni x blh thn.klau lya bergaru blh smpai luka tu

    ReplyDelete
  5. pantang cik akak..jgn mkn makanan laut..

    ReplyDelete
  6. kenela berpantang tak boleh makan laut kak..hehe

    ReplyDelete
  7. dik an pun sejak sejak baik campak asal makan makanan laut tergaru2 cik akak huhu

    ReplyDelete
  8. Bila dah gatal sangat ,..tangan pon gatal la menggaru ..padahnya habis merah2 kan ... Tapi takper CIk akak kalau takleh makna elakkan makan ...

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN