Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, August 29, 2014

DAH MACAM GELOMBANG MIKRO LAK...

 
 
 Makin sesak nafas lah overview blog cik akak nie..sekejap naik sekejap turun..cik akak tengok pun macam nak gelak lak.....biasalah....kalau ada mood...banyak lah entri dalam sehari....kalau tak de mood blog pun jadi sepi...sekarang nie susah sebab cik akak hanya berblog pakai tablet je...line internet pun kekadang sengal juga...haha...demi blog ingin bernyawa...kenalah updates satu-persatu...tak banyak...satu entri pon dah cukup....










 

12 comments:

  1. Terbaik jgk Cik Akak...Diana pun on guna hp jer...gatal jgk jari2 ni nak join segmen dan GA..tapi tak dapat.....huhu..

    ReplyDelete
  2. Pageview lya biasa2 je suam2 kuku

    ReplyDelete
  3. Samala.. Kite pun nak update blog bercinta sangat sebab guna phone.. 2,3 ari ni jer baru dapat guna lappy.. Tu pun pinjam lappy org.. Esok dah anta balik ke tuannya.. Huhu..
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  4. wah banyaknya..tahniah..bilalah blog Za nak banyak mcm tu..huhu

    ReplyDelete
  5. kalau sy pun turun naiknya tak la setinggi ni.. hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN