Artikel Terkini

Sunday, November 12, 2017

Akaun Nuffnang Membiak Sampaikan Cik Akak Tak Sedar

♥ Assalamualaikum ♥

Akaun Nuffnang Membiak Sampaikan Cik Akak Tak Sedar : Tajuk boleh bla. Sesuka hati je nak letak tajuk. Tajuk biar gempak, asalkan isi pun gempak. Tak gitu blogger.


Dekat setahun cik akak tak bersembang pasal nuffnang. Mana taknya, awal tahun 2017 nuffnang tak mendatangkan hasil kat blog cik akak. Sebelum tu kemain lagi dapat earning penuh. Zaman kegemilangan nuffnang sewaktu ketika dulu kini cik akak abaikan.

Merajuk dengan nuffnang. Cik akak dapat rezeki lulus adsense. Mulalah cik akak turunkan banner nuffnang. Bukan tak sayang. Tapi letak pun tak mendatangkan hasil. Ambil jalan mudah. Buang terus banner nuffnang. 

Dekat setahun juga tak letak banner nuffnang. Dah rajuk cik akak ok. Cik akak pasang balik. Lagi pun sekarang nuffnang dah aktif kembali dengan cpuv. Bila pasang balik iklan, cik akak tak berharap pun dapat earning penuh. Cuma nak penuhlan akaun cik akak tu je.

Diam-diam berapa bulan. Tak sangka membiak juga akhirnya. Tak banyak pun. Dalam RM4.00 je. Nampak gayanya cik akak kena cari rm30 lagi nak penuhkan akaun dan cashout...

Satu hal lagi, kemain lagi meriah cpuv yang bertenggek. Ada yang masih tak ada hasil tu. Ada juga yang dapat sen-sen je. Sen-sen pun dah berbaloi. Boleh tambah pendapatan cik akak.



6 comments:

  1. sama la..bila dh xharap kt nuffnang tup tup ada income...hihihi rezeki tu..

    ReplyDelete
  2. A’a meriah.. harapnya lama sikit meriahnya tu kan... bolehla kumpul macam dulu :)

    ReplyDelete
  3. ekin pun lama tak buka tengok2 dah boleh cash out hahahaha

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah.. rezeki pada yang SETIA..tahniah cik akak

    ReplyDelete
  5. bestnya cik akak !! akaun nuffnang kite tak meningkat pon.. asyik la RM 2.10 jek.. hahahaha~

    ReplyDelete