Jawatan Kosong, Panduan Temuduga, Panduan Bisnes Online, Tips & Petua, Infomasi, Lifestyle, Drama Online,Novel, Isu Semasa, Isu Panas, Colabration & Review

Artikel Terkini

Wednesday, July 12, 2017

Vivo Dato Siti Nurhaliza Dah Turun Harga!

♥ Assalamualaikum ♥
Vivo Dato Siti Nurhaliza Dah Turun Harga! : Terbaca kat satu blog, vivo v5 yang kini hangat ditayangkan di kaca tv dah turun harga. Biar betul. Ala tak mustahil pun, habis promosi kompem turun harga. Cik akak sibuk je nak promote vivo turun harga..haha..sebab cik akak pun pengguna hp vivo. Cuma tak guna hp vivo dato siti je. Cik akak guna yang V3 max je. Handphone murah je. Kalau korang berkenan dengan vivo v5 ni. Bolehlah rebut peluang, sebab Vivo Dato Siti Nurhaliza Dah Turun Harga! .

Encik abg pernah cakap kat cik akak. Kalau nak beli handphone, beli iphone..haha..sebab iphone adalah antara handphone yang paling bernilai tinggi..haha..org kaya je mampu beli..

Setakat guna vivo ni memang orang tak pandang pun. Tapi cik akak paling suka hp vivo ni. Simple dan kalau kat kampung, kompem ada line internet..haha..canggih tak hp vivo ni. 

Faham-faham je lah, hp mahal mana boleh masuk kampung..haha..rugi beli. Sebab tak secanggih dan sedahsyat harga mahal..haha..


1 comment:

  1. 1k pun mahal tu cik akak... apa pun mmg berbaloi dgn harga la kan...

    ReplyDelete

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!