Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Friday, July 28, 2017

"Precious Gifts From Your Heart” - "Hadiah Berharga Dari Hati Anda"

♥ Assalamualaikum ♥
"Precious Gifts From Your Heart” - "Hadiah Berharga Dari Hati Anda" : Bila dekat tanggal hari lahir orang tersayang. Pastinya anda binggung dan tak tahu nak bagi hadiah apa. Tak kan tiap tahun, barangan yang sama. Ahh memang payah kan, tapi lepas ini korang tak lagi binggung memikirkan hadiah untuk diberikan sempena ulangtahun dan sebagainya. Lagi best boleh design sendiri lagi. Pasti ia lebih bermakna bagi anda.

Pernah tak dengar apa terjumpa laman web yang menyediakan pelbagai barangan cenderahati atau sebagainya. Pastinya jarang kan, dan mungkin juga harga lebih mahal dari harga pasaran. Hari ini cik akak nak perkenalkan korang dengan laman web barangan cenderahati yang lebih elegan dan mewah. Namun harganya pastinya lebih murah dari nilai pasaran. 

Printcious adalah sebuah syarikat yang menyediakan perkhidmatan percetakan pada barang hadiah peribadi seperti kaos, cangkir, teka-teki, kes telefon, bantal, mousepad, jubin seramik dan mini tees. Item ini sesuai untuk acara pemberian hadiah seperti hari jadi, perkahwinan, tamat pengajian, ulang tahun atau acara korporat. 

Bagaimana Cara Proses Pembelian? 

Untuk langkah pertama anda perlulah ada akaun individu. lagi senang dan lebih memudahkan proses pembelian serta penghantaran. 

1. Pergi ke www.printcious.my dan buat akaun https://www.printcious.com/my/member/create-account. Untuk bahagian pendaftaran akaun, ia boleh dilakukan hanya gunakan akaun facebook atau melalui email personal anda. Anda boleh memilih mana satu yang bersesuaian. Rujuk gambar 1 di bawah.
 
Gambar 1

2. Kemudian pergi halaman Facebook https://www.facebook.com/printcious/. Likes dan follow fanpage tersebut. Ini memudahkan korang mendapat informasi terbaru dari Printcious.

Gambar 2
 3. Selesai langkah 2, teruskan misi anda dengan memilih barangan cenderahati hati. Pelbagai barangan cenderahati terdapat di laman web Printcious ini. Buatlah pilihan. 
Gambar 3
 4. Akhir sekali, boleh lah pilih design yang berkenan di hati. Cik akak pilih bantal comel seperti dalam gambar 4 di bawah. Dah siap pun editing bahagian tarikh tersebut. Walaupun nampak simple, namun ianya lebih bermakna bagi cik akak. 

 
Laman web Printcious ini juga mempunyai satu tagline yang menarik iaitu “Printcious.com – Precious Gifts From Your Heart”. Dengan adanya tagline sedemikian, ia bakal memberi keajaiban kepada pembeli serta penerima. Mahal bukan ukuran, apa yang penting "Hadiah Berharga Dari Hati Anda". 

Berminat dengan design yang dihasilkan oleh Printcious ini, boleh intai-intai apa yang patut. Sila hubungi maklumat tertera di bawah untuk proses pembelian anda : 

Laman Web : https://www.printcious.com/my
Facebook : https://www.facebook.com/printcious
Blog : https://www.printcious.com/blog/
Twitter : https://twitter.com/printcious
Instagram : https://www.instagram.com/printcious/

1 comment:

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN