Jawatan Kosong, Panduan Temuduga, Panduan Bisnes Online, Tips & Petua, Infomasi, Lifestyle, Drama Online,Novel, Isu Semasa, Isu Panas, Colabration & Review

Artikel Terkini

Wednesday, July 12, 2017

Drama Gaduh-Gaduh Sayang Lakonan Syukri Yahaya Dan Nuristeena Di Slot Widuri TV1

♥ Assalamualaikum ♥
Drama Gaduh-Gaduh Sayang Lakonan Syukri Yahaya Dan Nuristeena Di Slot Widuri TV1 : Wah kali ini cik akak bercerita pula tentang drama di tv1 pula. Drama adaptasi novel juga yang menggandingkan pelakon Syukri Yahaya dan Nuristeena. Drama bersiaran jam 7.05 malam (sabtu dan ahad). 

Tonton Online Full Episod Gaduh-Gaduh Sayang

Sinopsis Gaduh-Gaduh Sayang : “Papa nak jodohkan aku dengan anak kawan dia? Aku baru putus cinta dengan Aiman. Aku tak nak di kecewakan lagi. Baik aku menyamar jadi gemuk masa jumpa lelaki tu. Lepas tu mekap tebal-tebal dan pakai cermin mata. Bila dia nampak aku buruk, mesti dia tak jadi nak kahwin dengan aku.” Syazana memasang tekad.

“Demi menyelamatkan syarikat papa, aku terpaksa berkorban untuk dijodohkan dengan perempuan yang aku tak kenal. Aku redha walau aku masih teringatkan Qistina. Tapi aku nak perempuan tu terima aku seadanya. Bukan sebab aku handsome. Apa kata aku pakai gigi palsu besar, berperut buncit, berjambang dan botak tengah kepala.” Rafi qi merancang. Kalau sudah jodoh, akhirnya kahwin juga.

Selepas kahwin, Rafi qi duduk sebelah rumah Syazana. Tidak mahu jatuh cinta kononnya. Apabila Syazana bosan, dia selalu datang rumah Rafi qi. Menonton televisyen sama-sama, main game PS sama-sama, makan sama-sama... Tapi ada sahaja yang membuatkan mereka bergaduh. Sudah gaduh, baik semula. Sudah baik, bergaduh semula.

Hai... entah sampai bilalah hubungan mereka bertahan.

1 comment:

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!