Jawatan Kosong, Panduan Temuduga, Panduan Bisnes Online, Tips & Petua, Infomasi, Lifestyle, Drama Online,Novel, Isu Semasa, Isu Panas, Colabration & Review

Artikel Terkini

Wednesday, June 21, 2017

Tonton Full Episod Bahagia Kasihmu Episod 1 -Episod 13

♥ Assalamualaikum ♥
Tonton Full Episod Bahagia Kasihmu Episod 1 -Episod 13 : Kehidupan Tasnim tak seperti gadis-gadis lain. Kehidupan seringkali dibanjiri dengan keperitan. Namun gadis ini tetap cekal menghadapinya. Mampukah gadis ini menyintai. Dan bersediakah gadis ini untuk dicintai. Hanya persoalan terjawab jika anda menonton Full Episod Bahagia Kasihmu. Drama berantaian yang mempunyai 13 episod penuh. Selamat menonton.
Tonton Full Episod Bahagia Kasihmu Episod 1 Hingga Episod 13

Sinopsis Bahagia Kasihmu : Diburu masa silam, Tasnim sentiasa kegelisahan. Kepahitan semalam mendera perasaan. Terus, dia tidak berani mencintai. Jauh sekali membiarkan dirinya dicintai. Dia sentiasa sedar di mana dia berpijak. Di penjuru mana dia berdiri.
Kemunculan Zarul, memang tidak diduga. Tanpa sedar, lelaki itu menjadi watak penting dalam hari-harinya. Dia seolah terikat dengan Zarul. Ingin menjauh, tetapi makin dekat pula jadinya. Dalam diam, sedetik rasa mula bertunas dalam jiwanya.
“Awak adalah perempuan yang berjaya membuka pintu hati saya. Siapa pun awak sebelum ini, saya tak kisah. Izinkan saya bahagiakan awak.”
Tasnim terkedu. Pertemuan mereka tidak pernah dirancang. Perkenalan mereka tanpa salam. Lalu, semudah itukah dia melafazkan kata cinta?
Kata pujangga, apabila hati disimbahi cahaya cinta, sinarnya akan dapat dibaca pada seri wajah. Begitulah hebatnya kuasa cinta. Jadi, wajarkah dia menolak hakikat sebuah kehidupan?
Hakikatnya, cinta itu permulaan sebuah derita. Dibayar dengan air mata sekalipun belum tentu mendatangkan bahagia sekelip mata.
Pergilah cinta, andai itu mampu mengembalikan kebahagiaan. Biarkan sahaja bahagia kasih itu berlalu, andainya itulah harga sebuah kepahitan yang perlu dibayar. Biarlah rindu ini terus tersimpan dalam lipatan memori cinta.

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!