Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Monday, May 8, 2017

Sinopsis Arluna

♥ Assalamualaikum ♥

Sinopsis Arluna : Drama adaptasi novel yang bakal ditayang di kaca tv hari ini (08.05.2017). Drama menggantukan dua pelakon yang tip top masa kini. Jom selayang pandang pelakon yang terlibat.




Sinopsis Arluna : Permulaan perjalanan hidup Nia Arluna @ Nina sangat cliché.

1. Mula-mula terjumpa, terjatuh kat dalam kolam di puncak Sands Skypark. Eh, kau tak tengok side mirror dulu ke sebelum brek?- NIA ARLUNA @ NINA
Emmm… errr… I’m not a car. Uh… I didn’t bring side mirror while walking.- JOHAN ARIF @ JOE
2. Terjumpa lagi.

I macam kenal you. Kita pernah jumpa kat mana ya? – JOE
3. Terjatuh cinta pula.

Kalau tadi dapat colour LUNA pun dah cakap ‘thank you’, dapat hadiah lagi best ni jangan lupa cakap ‘I’ll marry you’ ya.- JOE
4. Dah nak kahwin ni, ada pulak si penyibuk Fazleen ‘udang galah’. Eh, dah kahwin pun muncul lagi? Berjayakah seorang Arluna merubah plot hidupnya? Atau dia tewas dengan hasutan syaitan? Atau dia tewas dengan hak seorang isteri?
“Tewas Itu Taat.”

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN