Latest

UNTUK DISEWA RM50 SEBULAN BANNER 728X90

Tuesday, May 2, 2017

Hikayat Cinta Si Pematah Hati Episod 6

♥ Assalamualaikum ♥
Hikayat Cinta Si Pematah Hati Episod 6  : Akan datang di Astro Ria. Mengandingkan Alif Satar dan Nabila Razali. Drama menggantikan drama cik serba tahu yang telah melabuhkan tirainya semalam. Drama ini mempunyai 20 episod penuh. Bakal bersiaran pada 24.04.2017.
Sinopsis Hikayat Si Pematah Hati :
Wafeen Wardah mempunyai impian untuk membina rumahtangga bersama lelaki pilihan Daniel Elhan. Sayangnya,sekian lama tiada sebarang tanda di jari. Bukan kerana tak sabar menanti tetapi Daniel hanya pandai menabur janji hingga dia berjumpa seorang lelaki...
Rayyan Raiqarl - lelaki yang sentiasa membawa diri, Kecewa dengan rumah tangga ibu bapanya yang gagal, dia mengambil keputusan menjauhkan diri dari keluarga. Pertemuannya dengan Warfeen  buat di jatuh cinta pandang pertama. Sayangnya, gadis dipuja milik orang. Baginya, dia bukan perampas kekasih orang!
Tapi segalanya berubah bila dia mengetahui siapa Wafeen wardah sebenarnya!Rayyan nekad, bagaimana cara sekalipun, Wafeen harus menjadi miliknya. Istilah kekasih orang ditolak tepi.
Karipap pusing menyatukan mereka.
Namun, kemalangan yang menimpa Rayyan menjadi detik perpisahan mereka. Daniel cuba memisahkan mereka. Dalam keterpaksaan, Wafeen rela meninggalkan suami demi satu nyawa.

Pelakon Drama Hikayat Si Pematah Hati

  • Alif Satar sebagai Rayyan
  • Nabila Razali sebagai Wafeen
OST Hikayat Si Pematah Hati : Aku Cinta 
Penyanyi Syamel dan Ernie

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih bersama Dunia Cik Akak... Komen anda sangat dihargai!

HANGAT DIPASARAN